Hoe zijn de fabrikanten van aluminium spuitgieten in China?

China dia-gieten

 

China automotive aluminium spuitgietenhebben voornamelijk betrekking op lopend motorsysteem, transmissiesysteem, chassissysteem en andere systemen, er zijn veel verschillende soorten producten, voornamelijk producten zijn motorsteun, motorsteunen, de oliecarter, een behuizing, start, chassis, koppelingshuis, versnellingsbakhuis, filter plaat aangesloten, stuurchassis, remwielcilinderschaal, fusee, motorframe, ABS-systeemcomponenten, enz.

China is een netto-exporteur van aluminium spuitgietstukken voor auto's en het aandeel van de invoer vertoont een neerwaartse trend.In 2015 bedroeg het importvolume 36.900 ton, goed voor 1,55% van de totale binnenlandse markt.In 2015 exporteerde China 113.800 ton aluminium spuitgietwerk voor auto's, goed voor 4,78% van de totale binnenlandse markt, iets minder dan in 2014. Het Chinese auto-onderdelentarief heeft een zeer belangrijke rol gespeeld bij het beschermen van de ontwikkeling van de auto-industrie.Met de voortdurende ontwikkeling van de Chinese auto-industrie en de voortdurende verlaging van het tarief, zijn de tariefkosten van auto-aluminium personderdelen voortdurend gedaald.In 2015 waren de tariefkosten van Chinese auto-aluminiumpersdelen goed voor ongeveer 0,3% van de totale productprijs.

De auto-industrie voor het spuitgieten van aluminium is een kapitaal- en technologie-intensieve industrie, met een groot investeringsquotum in vaste activa, een lange bouwcyclus, geconcentreerde productie, een groot verkoopgebied en een groot deel van de transportkosten in de verkoopprijs van het product.De binnenlandse verkoopkosten vanChina aluminium spuitgieten bedrijvendaalde van 8,11% in 2014 tot 7,82% in 2015, en de buitenlandse verkoopkosten daalden van 12,11% in 2014 tot 9,82% in 2015. De gemiddelde transportkosten van de industrie daalden met 0,29%.De verkoopkosten van aluminium spuitgietstukken voor auto's in China omvatten transportkosten, opslagkosten, verpakkingskosten, lonen, marketingkosten, enz., Waarvan opslag- en transportkosten 65% van de totale kosten uitmaken, verpakkingskosten 25%, en beiden zijn goed voor 90% van de verkoopkosten.

Gedreven door de trend van wereldwijde economische integratie, is de focus van de wereldwijde spuitgietproductie geleidelijk verschoven naar China.China heeft de voordelen van arbeid en aluminiumbronnen, en de spuitgietindustrie in China heeft een trend van snelle ontwikkeling laten zien.


Posttijd: 03-nov-2022